Referenties van professionals | Buyor Group
Kopieer link
Sluiten

Referenties van onze professionals

We hebben als ambitie om binnen nu en 10 jaar één van de belangrijkste inkoopadviesbureau’s voor de (semi-)overheid te zijn. We willen dit onder andere doen door te blijven groeien met betrokken en deskundige inkoopprofessionals. Op basis van vast (loondienst) en op projectbasis (zzp). Een aantal hiervan vertellen hieronder waarom zij gekozen hebben voor een samenwerking met Buyor Group.


Erik Jansen Erik Jansen Inkoopadviseur - Buyor Group
"

Waar wil je werken?’ vroeg Paul. Ik zei: voor Rijkswaterstaat, en daar werk ik nu

"
Eva Valkenburg Eva Valkenburg Inkoopadviseur - Buyor Group
"

Een open mind en het lef om kritisch te zijn worden erg gewaardeerd

"
Thomas van Essen Thomas van Essen Marketingsales & Recruitment - Buyor Group
"

Buyor Group kwam op het perfecte moment op mijn pad en biedt mij de mogelijkheid mijn opgedane kennis en ervaring in de praktijk te brengen!

"
Frank Spruit Frank Spruit Inkoopadviseur en Aanbestedingsjurist - Buyor Group
"

Dat is iets wat mij erg aantrekt in Buyor Group, namelijk dat ze door de jaren heen binnen de Group de juiste disciplines bij elkaar verzameld hebben om hun opdrachtgevers van A tot Z te kunnen ontzorgen.

"
Harry Kester Harry Kester Inkoop- en Aanbestedingsadviseur - Buyor Group
"

Via Buyor Group kan ik in contact komen met potentiële opdrachtgevers en gebruik maken van het netwerk. Andersom kan Buyor Group weer gebruik maken van mijn specifieke kennis en ervaring.

"
Raymond Visser Raymond Visser Senior Inkoopadviseur - Buyor Group
"

Het contact met Paul en de andere inkoopadviseurs bij Buyor Group is ontzettend fijn en echt van toegevoegde. Met name de mogelijkheid om te allen tijde ruggespraak te kunnen houden is voor mij als zelfstandige erg fijn. 

"