Werken bij | Buyor Group
Kopieer link
Sluiten

Analytisch, sociaal intelligent en politiek sensitief

Dat zijn de professionals van Buyor Group. Lees hier wat jouw mogelijkheden kunnen zijn binnen Buyor Group.

Wij, van Buyor Group, vinden het belangrijk dat overheidsgelden rechtmatig en doelmatig worden besteed. Ons publiek geld hoort naar de partij te gaan die de beste oplossing heeft, voor de beste prijs. Daar hoort een eerlijk contract bij voor alle betrokken partijen. De inkopers van Buyor Group zorgen hiervoor bij de overheid en semi-overheid.

Overheden beschikken niet altijd over voldoende menskracht, kennis en ervaring om projecten binnen een vastgestelde planning of vastgesteld budget te realiseren. Buyor Group ondersteunt hen hierbij.   

Met meer dan 25 jaar inkoopervaring bij overheden, staat een sterk team voor ze klaar. Dit team is sterk groeiende, waardoor er regelmatig ruimte is voor nieuwe Buyor Group members. 

Stuur een open sollicitatie

De opdrachten

De opdrachten die Buyor Group uitvoert bij (semi-)overheden: 

  1. Begeleiding van het inkoopproces; van de initiatiefase tot en met de ondertekening van de overeenkomst.
  2. Adviseren over aanbestedingsvraagstukken.
  3. Adviseren over inkoopbeleid.
  4. Professionalisering van inkooporganisaties en inkoopprocessen.
  5. Uitvoering van spendanalyses.
  6. Ondersteuning bij contractbeheer en contractmanagement;
  7. Opstellen en toetsen van contracten.


Waarom de (semi) overheid?

Paul Hendriks

‘Mensen hebben altijd een eigen agenda en doelstellingen. Binnen dat krachtenveld is het belangrijk dat het inkoopwerk doelmatig en rechtmatig wordt uitgevoerd. Dat vind ik een mooi uitgangspunt.’,
Paul Hendriks oprichter en eigenaar van Buyor Group.

Het begeleiden en ondersteunen van inkoopprocessen voor de overheid is dynamisch en afwisselend: 

  • Je verdiept je steeds weer in nieuwe producten (kassen, vistrappen, autoparken) of in nieuwe diensten (inhuren van capaciteit, advocaten, notarissen, schoonmaakdiensten).
  • Je verdiept je steeds weer in een nieuwe markt.
  • Je werkt intensief samen met steeds weer andere inhoudsdeskundigen.

Het begeleiden van inkooptrajecten betekent projectmatig werken.

 ‘Je bent als een spin in het web, verantwoordelijk voor de gehele procedure. En vervolgens sluit je de overeenkomst en wacht er weer een nieuw traject. Dit maakt het werken bij de Buyor Group dynamisch en afwisselend.’

Wil jij ons team komen versterken? Dat kan op verschillende manieren:

Je kunt bij ons aan de slag in loondienst of als zzp'er.

Inkoopadviseur in loondienstverband

Buyor Group heeft voor de leergierige, sociaal intelligente inkopers een unieke aanpak: je komt bij ons in dienst en leert van ons het vak (nog beter) uit te oefenen, terwijl je voor onze opdrachtgevers aan het werk bent. 

Je werkt deels bij de opdrachtgever op locatie en deels bij ons op kantoor in Malden. Zo gaan werk en begeleiding hand in hand.

Op ons kantoor werken we voortdurend aan de innovatie van nieuwe inkoopconcepten. Jouw inbreng stellen we hierbij erg op prijs. 

Lees verder op de pagina inkoopadviseur in loondienst

Plan een kennismakingsgesprek

Inkoopadviseur op zzp basis

Ben je zzp-er en heb je al inkoop-ervaring en zoek je een nieuwe opdracht binnen de overheid? Dan komen we graag met jou in contact! 

Buyor Group heeft een groot netwerk, dus schroom niet om te informeren naar de mogelijkheden om je bij ons aan te sluiten.

Ook voor zzp-ers biedt Buyor Group de mogelijkheid om zich blijvend te ontwikkelen.

Dit kan onder meer in de vorm van trainingen. Het voordeel is dat je altijd op ons kunt rekenen en wij je kunnen ondersteunen in werk en opleiding. 

Lees verder over werken als inkoopadviseur bij Buyor Group op zzp basis.

plan een kennismakingsgesprek

Kom deel uitmaken van de Buyor Group! 

Met grote regelmaat zijn wij op zoek naar inkoopprofessionals die deel uit willen maken van Buyor Group. We bieden daarbij graag een kans aan zowel beginnende als ervaren professionals en staan open voor diverse dienstverbanden (zzp, loondienst, projectbasis). 

Geïnteresseerd? Solliciteer dan op een van onze onderstaande vacatures, of neem voor meer informatie gerust contact met ons op via [email protected] / 024 8451619.

Geen tot weinig werkervaring?

We weten uit eigen ervaring hoe lastig het kan zijn om aan je eerste werkervaring te komen. Daarom bieden we jou als beginnend inkoopprofessional graag een kans om je binnen Buyor Group te ontwikkelen. Lijkt je dit wat? Stuur dan jouw open sollicitatie naar [email protected] of neem telefonisch contact op via 024 8451619.

Benieuwd naar onze succesverhalen op dit gebied? Lees dan vooral eens de verhalen van onze inkoopprofessionals Eva en Frank