In loondienst | Buyor Group
Kopieer link
Sluiten

In loondienst

Waar sta je nu?

Ben je een ervaren inkoopmedewerker of -adviseur of is dit jouw ambitie? Zoek je een nieuwe baan om weer echt je tanden in te kunnen zetten? Zoek je een plek waarin je gewaardeerd wordt om wat je doet, én uitgedaagd wordt in wat je nog meer kunt? Sta je stevig in je schoenen in complexe (politieke) situaties? Sluit je dan aan bij de Buyor Group!

plan een kennismakingsgesprek

Wat maakt Buyor Group anders?

Waarin Buyor Group zich onderscheidt van andere inkoopadviesbureaus: naast kennis van de procedures hebben we ook actuele marktkennis; kennis van de inhoud, en wellicht nog belangrijker: kennis van de structuren en gevoeligheden binnen de overheid. 

Onze unieke toegevoegde waarde is dan ook dat we oprecht betrokken persoonlijk contact hebben met onze opdrachtgevers en collega’s, ze helpen en het hele inkooptraject hierdoor binnen de planning en budget succesvol afronden. 

Daarom kom je niet ‘alleen’ bij een nieuwe opdrachtgever binnen. Je komt met het Buyor Group-team in je achterzak. Even appen hoe het ook al weer zat; even bellen vlak voor een onverwacht overleg; even sparren over de te volgen strategie. We doen het samen, zodat de aanbesteding slaagt en we de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen.

Hoe het (prettig) werkt bij Buyor Group:

De opdrachtgevers zien ons van Buyor Group als hun satelliet collega’s, hun sparringpartners, hun kennisbibliotheek en vaste gesprekspartner bij inkoopvraagstukken.

Wij voeren aanbestedingen uit en leveren gevraagd en soms ongevraagd inkoopadvies. Tevens bieden we begeleiding bij het professionaliseren en optimaliseren van inkoop (beleid, processen, etc). Maar ook het inrichten van contractbeheer en het uitvoeren van spendanalyses behoort tot de dienstverlening.

Hoe ga je te werk?

Sommige aanbestedingen kunnen erg complex worden. Om een beeld te krijgen hoe de markt in elkaar zit ga je op pad om de markt te leren kennen. Voor het inventariseren van de risico's zorg je dat er tijdig deskundigen van verschillende disciplines (juridisch, hrm, ict) aansluiten. Uiteraard word je ook in deze stappen door ons volledig begeleid waar nodig. 

Wat je nodig hebt voor deze functie:

Wat je concreet nodig hebt is een afgeronde universitaire of hbo opleiding in een economische of facilitaire richting en je rijbewijs.

Verder is jouw persoonlijkheid, gedrevenheid en denkniveau het belangrijkste. Alle Buyor Group professionals hebben de gunfactor, zijn vriendelijk, doortastend, analytisch, sociaal intelligent en hebben een enorme drive.

stuur een open sollicitatie