Als zzp-er | Buyor Group
Kopieer link
Sluiten

Als zzp'er

Als zzp’er is het de uitdaging om aan een volgende opdracht te komen, terwijl je nog druk bezig bent met de huidige. Ook is het niet altijd even makkelijk om op de plek te komen waar jij het liefste zou willen werken. De vrijheid als zzp’er is fijn, aan de andere kant maak je vaak niet echt onderdeel uit van het team, omdat je een ‘externe’ bent. Wanneer er zich bijvoorbeeld een complex vraagstuk voordoet wordt er van jou verwacht dat je de oplossing aandraagt. Dan kan het soms fijn zijn om terug te kunnen vallen op collega’s met vakinhoudelijke kennis. 

Dat snappen wij als geen ander bij Buyor Group. Daarom hebben we voor ervaren inkoop-adviseurs en inkoopmedewerkers de ideale combinatie ontwikkeld: als zzp’er aan de slag, op een plek die goed bij je past, onderdeel uitmakend van het Buyor Group team, waarmee je ruggespraak kunt voeren en regelmatig trainingen volgt. 

Plan een afspraak in

Een groot netwerk

Buyor bestaat al sinds 2007 en heeft sinds die tijd een groot netwerk ontwikkeld binnen onder andere gemeenten, provincies, ministeries, waterschappen en andere overheidsorganisaties, zoals onderwijsinstellingen. Wanneer je relevante ervaring en de benodigde opleidingen hebt, kunnen we voor een mooie nieuwe opdracht zorgen.

Erik Jansen

"Waar wil je werken?" vroeg Paul. Ik zei: "voor Rijkswaterstaat", en daar werk ik nu.
Erik Jansen, Adviseur inkoop en contractmanagement bij Rijkswaterstaat via Buyor Group. 

“Via een bekende kwam ik in contact met Paul en we raakten in gesprek over inkoop en contractmanagement. Ik had tot dan toe vooral private inkoop gedaan in de olie- en gassector. "Waar wil je werken?" vroeg hij. Ik zei: “Rijkswaterstaat lijkt mij een interessante opdrachtgever”.

Paul heeft een enorm netwerk en de gave om de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik voor Rijkswaterstaat kon gaan werken, waar ik uiteraard erg blij mee ben!" Aanvankelijk wilde ik als zzp’er de kans om ‘er tussen te komen’. Nu zie ik ook de toegevoegde waarde van Paul als ‘collega’: hij helpt me met zijn inkoopkennis, denkt mee over hoe ik me verder kan ontwikkelen en is mijn sparringpartner als ik hem nodig heb. Wanneer je in dienst bent wordt je in alle zaken meegenomen, maar wanneer je zelfstandige bent, word je geacht alles al te weten. 

Dit is dus de ideale constructie voor mij. Paul een is enthousiaste gedreven ondernemer en daar kan ik veel van opsteken. Het werken als zzp’er via Buyor kan ik dan ook aan iedereen aanbevelen.”
Erik Jansen, Adviseur inkoop en contractmanagement bij Rijkswaterstaat via Buyor Group. 

Wat maakt Buyor Group anders?

Waarin Buyor Group zich onderscheidt van andere inkoopadviesbureaus: naast kennis van de procedures hebben we ook actuele marktkennis; kennis van de inhoud, en wellicht nog belangrijker: kennis van de structuren en gevoeligheden binnen de overheid. 

Je doet een opdracht niet alleen, maar je hebt een heel team achter je, dat je bijstaat waar nodig. We doen het samen, zodat de aanbesteding slaagt en we de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen. 

Wat je nodig hebt voor deze functie:

Wat je concreet nodig hebt is een afgeronde universitaire of hbo opleiding in een economische of facilitaire richting en je rijbewijs, inkoopervaring en je inkoopopleiding (NEVI 1 Publiek of NEVI 2 Publiek of gelijkwaardig). 

Verder is jouw persoonlijkheid, gedrevenheid en denkniveau het belangrijkste. Alle Buyor Group professionals hebben de gunfactor, zijn vriendelijk, doortastend, analytisch, sociaal intelligent en hebben een enorme drive.