Onze missie | Buyor Group
Kopieer link
Sluiten

Onze missie

Buyor Group is een inkoopadviesbureau die (semi-)overheden adviseert en ondersteunt bij de organisatie van inkoopvraagstukken in de breedste zin van het woord.

Onze meerwaarde leveren we door advisering bij strategische keuzes die aansluiten bij de wensen van het bestuur en de politiek.

We volgen de ontwikkelingen binnen het vakgebied, inkoopmarkten en de aanbestedingswet in het bijzonder. We onderhouden een goede samenwerkingsrelatie met onze opdrachtgevers en partners, en bieden praktische hulpmiddelen en systemen. We doen dat door goed naar onze opdrachtgevers te luisteren, proactief te handelen, ons professioneel en integer op te stellen en scherp te zijn op de opdrachtgevers- en opdrachtnemersrol. In ons handelen staan onze kernwaarden centraal: verbindend, betrouwbaar, deskundig en dienstverlenend.

Inkoopmedewerkers worden door Buyor Group opgeleid en ingezet op interim opdrachten van (semi-)overheden. Deze inkoopmedewerkers worden tijdens uitvoering van de opdrachten intensief begeleid door de experts van Buyor. Dit heeft als voordeel dat de inkoopmedewerkers zich sneller ontwikkelen en dat zij een positieve bijdrage kunnen leveren aan de   organisatie van de opdrachtgever.

Het is de ambitie van Buyor Group om binnen nu en 10 jaar één van de belangrijkste inkoopadviesbureaus voor de (semi-)overheden te zijn op het gebied van strategische en tactische inkoopvraagstukken. Dit willen we bereiken door te blijven groeien met betrokken en kundig personeel.