Over ons | Buyor Group
Kopieer link
Sluiten
play_arrow

Persoonlijke noot Paul Hendriks

‘Ik ben heel trots op de mensen en samenwerkingsverbanden met wie ik Buyor Group heb uit kunnen bouwen tot wat het nu is. En onze missie strekt nog veel verder.” 

“Ik houd van mijn vak als inkoper bij de overheid omdat ik er zo voor kan zorgen dat overheidsgelden zo goed mogelijk worden besteed. Als de regelgeving goed wordt geïnterpreteerd en gevolgd, dan sta ik daar helemaal achter. Slechts 8% van de aanbestedingen binnen de lagere overheid in Nederland zijn volstrekt rechtmatig. Dat percentage zou ik heel graag willen zien stijgen. Daarom ken ik alle ins en outs van het inkoopvak binnen het publiek domein; ben ik op de hoogte van alle relevante jurisprudentie en weet ik hoe ik binnen de grenzen van de wetgeving het publieke belang zo goed mogelijk kan dienen. Door hierbij meer mensen aan te trekken, op te leiden en beschikbaar te maken voor overheden, kan ik meer impact maken op het doelmatig en rechtmatig inkopen door en voor overheden.” Paul Hendriks, eigenaar en oprichter Buyor Group.

De missie van Buyor Group

Beter inkopen, met recht is ons motto. Dit slaat op onze doelstelling waarin we inkoopprocessen optimaliseren en de kwaliteit van de door de overheid uitgezette aanbestedingen (inkooptrajecten) te verbeteren. Hierbij werken we vanuit de wensen van onze klanten, terwijl we de complexe (aanbestedings)wet- en regelgeving in acht nemen. Tevens verlagen wij hiermee de drempel voor het bedrijfsleven om in te schrijven op aanbestedingen. 

Lees verder

Referenties van opdrachtgevers

Beter inkopen doen we samen. Voor onze opdrachtgevers hebben we gezorgd voor inkoopprofessionalisering, aanbestedingen uitgevoerd, overheidssamenwerking bewerkstelligd, inkooppersoneel ingezet en gezorgd voor kennisoverdracht en juridische ondersteuning. Op de pagina referenties van opdrachtgevers leest u hoe zij deze inkoopdienstverlening hebben ervaren.

Lees verder

Referenties van professionals

Hoe het is om voor Buyor Group te werken, kunnen onze professionals natuurlijk het beste vertellen. Lees verder op deze pagina hoe zij werken bij overheidsinstanties ervaren in combinatie met het werken op ons kantoor. 

Lees verder

Portfolio

Paul Hendriks is 20 jaar geleden als inkoopadviseur bij de overheid gestart. In 2007 richtte hij Buyor inkoopadviesbureau op. Via ad interim werk heeft hij voor diverse overheidsinstanties gewerkt (gemeenten, provincies, ministeries, waterschappen, onderwijsinstellingen). Elke opdracht heeft weer een nieuwe uitdaging. Zo is er een breed scala aan procesmatige kennis en kunde ontstaan, maar ook inhoudelijk van diensten, producten en markten die voor overheden inkooptechnisch interessant zijn. In 2019 heeft hij zijn bedrijf uitgebreid met meerdere professionals die hij opleidt, begeleidt en bijstaat tijdens hun ad interim werk bij overheden. 

Werken bij Buyor Group

Werk voor Buyor Group is betekenisvol en belangrijk voor het verbeteren van het inkopen voor en door overheden in Nederland. Omdat we sterk groeiende zijn, zijn we regelmatig op zoek naar gedreven mensen die onze nieuwe collega’s willen worden en hun bijdrage aan onze missie willen leveren 

Lees verder

Nieuws

Buyor Group heeft een heel duidelijke missie: inkopen voor en door de overheid in Nederland beter maken, met recht. Bent u benieuwd hoe onze vorderingen hieromtrent zijn, dan verwijzen we u graag naar onze nieuwste ontwikkelingen.

Lees verder