Inkoopdienstverlening | Buyor Group
Kopieer link
Sluiten

Inkoopdienstverlening

Professionaliseren en in control komen

Door uw inkooporganisatie te professionaliseren komt u meer in control. Professionalisering kunt u onder andere bereiken door het uitvoeren van de volgende activiteiten:

 1. Inkoopbeleid opstellen of actualiseren en implementeren
 2. Inkoopprocessen optimaliseren
 3. Contractbeheer inrichten
 4. Spendanalyse uitvoeren

Lees op de pagina professionaliseren hoe u deze activiteiten kunt aanpakken en kunt zorgen dat uw inkooporganisatie (weer) in control komt.

Aanbestedingen uitvoeren

Welke kennis heeft uw organisatie al in huis met betrekking tot aanbestedingen?

 • Weet u welke aanbestedingsprocedure u moet volgen? 
 • Bent u op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving?
 • Kunt u de aanbesteding rechtmatig uitvoeren?
 • Kunt u marktconsultaties uitvoeren binnen de grenzen van de wet?
 • Weet u op basis van welke criteria u de offertes wilt en mag vergelijken?
 • Kunt u contracten opstellen, met KPI’s en sancties binnen de grenzen van de wet?

Komt u kennis, ervaring en of menskracht te kort, lees verder op aanbestedingen uitvoeren

Overheidssamenwerking tot stand brengen

Samenwerkingsverbanden tussen overheden kunnen grote voordelen opleveren: 

 • Kostenreductie
 • Bundeling van kennis en ervaring
 • Optimalisering van het inkoopproces
 • Verbetering van de prijs kwaliteit verhouding

Wellicht heeft u al eens overwogen om op deze manier krachten te bundelen en zo kosten te besparen. Lees op de pagina overheidssamenwerking hoe u dit kunt bereiken. 

Inkooppersoneel inhuren

Bij Buyor Group hebben we inkoopcoördinatoren van diverse niveaus beschikbaar: inkoopmedewerkers, inkoopadviseurs, inkoopcoördinatoren. Deze mensen gaan op interimbasis of op projectbasis bij u aan de slag. Deze professionals zijn Buyor Group teammembers, die worden aangenomen, opgeleid en begeleid door Buyor Group. 

Wij bieden overheden de gewenste tijdelijke capaciteit en deskundigheid om uiteenlopende vraagstukken op gebied van inkoop en aanbesteding op te lossen. Buyor Group levert u professionals die het vak verstaan, die van aanpakken weten en zich geruisloos aanpassen binnen uw organisatie en de bedrijfscultuur. Zij zijn in staat om antwoorden en oplossingen te bedenken voor de uitdagingen die er liggen binnen uw organisatie. Interim professionals worden onder meer geselecteerd op kenmerken als een goed analytisch vermogen, grote organisatie sensitiviteit, een scherpe kijk op processen en ervaring op meerdere inkoopgebieden.

Met de inzet van een interim professional van Buyor Group heeft u gegarandeerde kwaliteit in huis. Kijk bij over ons wie er op dit moment vanuit Buyor Group werken.

Neem contact op

Kennisoverdracht

Wilt u uw eigen medewerkers verrijken met gespecialiseerde informatie voor uw inkooporganisatie, dan kunt u bij ons terecht voor: 

 1. Opleidingen en bijscholing inkopen door de overheid
 2. Artikelen en publicaties over inkopen voor de overheid
 3. Inkoopkennis downloaden

Kijkt u op de pagina kennisoverdracht voor de mogelijkheden. 

Juridische ondersteuning op inkoopgebied

Uw inkooporganisatie kan regelmatig behoefte hebben aan een specialist op het gebied van aanbestedingen en contracten. Daarom hebben wij juristen in dienst die specialist zijn op het gebied van aanbestedingsrecht en contractenrecht.  

Lees verder op de pagina juridische ondersteuning over de aanbestedingsregels, de drempelbedragen en de 5 grondbeginselen met betrekking tot aanbesteden. 

Met Buyor Group bent u in control

Waar we het professionaliseren van inkoop al bij diverse gemeenten, provincies, waterschappen, ministeries en onderwijsinstellingen hebben verzorgd, helpen wij ook u graag om uw inkooporganisatie zo snel mogelijk in control te brengen. 

Afspraak inplannen