Overheidssamenwerking | Buyor Group
Kopieer link
Sluiten

Overheidssamenwerking

Overheidssamenwerking in de praktijk

Het klinkt zo aantrekkelijk: overheden die samenwerken op het gebied van inkoop en aanbesteding en zo o.a. kosten besparen. De praktijk blijkt helaas een stuk weerbarstiger. De oorzaak? Het gebrek aan juiste kennis en ervaring binnen de organisatie. De professionals van Buyor Group bieden een oplossing hiervoor. Zij beschikken over de juiste kennis en ervaring die zij hebben opgedaan bij het oprichten van verschillende samenwerkingsverbanden bij onder andere gemeenten en waterschappen. Daarnaast weten zij als geen ander hoe belangrijk politieke sensitiviteit is een dergelijk proces.

De professionals van Buyor Group verstaan de uitdaging om vanuit verschillende organisaties het inkoopproces samen te brengen en gezamenlijk producten in te kopen. Gaat u deze uitdaging samen met Buyor Group aan?

Vrijblijvend een afspraak maken

De voordelen van overheidssamenwerking: 

 • Kostenreductie
 • Bundeling van kennis en ervaring
 • Optimalisering van het inkoopproces
 • Verbetering van de prijs kwaliteit verhouding

Buyor Group is inkoopcoördinator voor Regio Rivierenland


Regio Rivierenland

Hieronder vallen de gemeenten: 

 1. Buren
 2. Culemborg
 3. Maasdriel
 4. Neder-Betuwe
 5. Tiel
 6. West Betuwe
 7. West Maas en Waal
 8. Zaltbommel

Bij Regio Rivierenland is het overheidsonderdeel van FruitDelta Rivierenland, een overkoepelende samenwerking tussen overheid, ondernemers, onderwijs/onderzoek, organisaties en ondernemende inwoners. FruitDelta Rivierenland heeft als doel om de economische speerpunten Agribusiness, Economie & Logistiek en Recreatie & Toerisme te stimuleren en te versterken.
(zie www.regiorivierenland.nl/)

Overheidssamenwerking via Buyor Group

Buyor Group stimuleert gemeenten om tot samenwerking te komen. Dit sluit namelijk precies aan bij de ambitie van Buyor Group: inkopen in Nederland beter maken, met recht.

Inmiddels heeft de Buyor Group ervaring met de oprichting van inkoopplatforms en het opzetten van verschillende samenwerkingsverbanden bij onder meer gemeenten en waterschappen. Binnen deze samenwerkingen hebben diverse aanbestedingen plaatsgevonden, zoals rioleringen, leerlingenvervoer, onderhoud van wegen, aankoop van software, vervoersdiensten en wagenparken. 

Vraagt u gerust een vrijblijvend gesprek aan voor meer informatie. 

Afspraak inplannen