Eva Valkenburg | Buyor Group
Kopieer link
Sluiten
Eva Valkenburg Eva Valkenburg Inkoopadviseur - Buyor Group
"

Een open mind en het lef om kritisch te zijn worden erg gewaardeerd

"

Terwijl ik opzoek was naar een invulling voor mijn tussenjaar, kwam de Buyor Group op mijn pad. Na het halen van mijn bachelor diploma in International Business Administration was ik toe aan iets anders en het werk dat ik bij de Buyor Group mocht gaan uitvoeren, kon mij die verandering en uitdaging bieden. Het aanbod dat ik iets nieuws kon leren in een professionele werkomgeving sprak mij erg aan.

Het leukste aan mijn werk voor de Buyor Group is dat elke dag een andere invulling heeft. Omdat er meerdere projecten tegelijkertijd lopen, ben je niet elke dag met hetzelfde bezig en is er veel afwisseling te vinden tussen je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast geeft het, in mijn optiek, veel voldoening wanneer je een aanbestedingsproject van begin tot eind hebt meegemaakt en deze daarna succesvol kan afronden.

Bij de Buyor Group is er altijd ruimte om vragen te stellen of om hulp te vragen en andersom wordt dat ook aan jou gedaan. Wanneer je bij de Buyor Group werkt ben je onderdeel van het team en zelfstandig tegelijk. Een open mind en het lef om kritisch te zijn, worden dan ook erg gewaardeerd binnen de Buyor Group.”
MSc Eva Valkenburg Inkoopadviseur bij Buyor Group.