Raymond Visser | Buyor Group
Kopieer link
Sluiten
Raymond Visser Raymond Visser Senior Inkoopadviseur - Buyor Group
"

Het contact met Paul en de andere inkoopadviseurs bij Buyor Group is ontzettend fijn en echt van toegevoegde. Met name de mogelijkheid om te allen tijde ruggespraak te kunnen houden is voor mij als zelfstandige erg fijn. 

"

Ik houd van de vrijheid die de functie van zelfstandig inkoopadviseur met zich meebrengt – iets waar ik destijds bewust voor gekozen heb. Tegelijkertijd ben ik graag onderdeel van een team. Vanwege het persoonlijke contact, maar ook vanwege de mogelijkheid te sparren over complexe inkoopvraagstukken. Het aansluiten bij Buyor Group biedt mij precies dat en meer. Zo helpt Buyor Group mij bij het vinden en inschrijven op nieuwe opdrachten. Dit kan soms, op het moment dat je nog ontzettend druk bent met een huidige opdracht, een uitdaging zijn. Een goed voorbeeld is mijn huidige opdracht voor Unilabs via Buyor Group, waar ik als inkoopadviseur actief ben.

Het contact met Paul en de andere inkoopadviseurs bij Buyor Group is hierbij ontzettend fijn en echt van toegevoegde waarde voor mij als zelfstandige. Je merkt aan alles dat Paul het fantastisch vindt om zijn passie voor het inkoopvak te delen; hij denkt mee en is altijd beschikbaar om ruggespraak te houden.