Thomas van Essen | Buyor Group
Kopieer link
Sluiten
Thomas van Essen Thomas van Essen Marketingsales & Recruitment - Buyor Group
"

Buyor Group kwam op het perfecte moment op mijn pad en biedt mij de mogelijkheid mijn opgedane kennis en ervaring in de praktijk te brengen!

"

'Werken bij Buyor Group betekent impact maken'

Begin 2020 besloot ik mij te richten op een baan in het onderwijs. Dit na ruim 5 jaar met veel plezier, toewijding en de nodige successen binnen de wereld van Recruitment, Marketing en Consultancy te hebben gewerkt.

Inmiddels ben ik begonnen met mijn deeltijdopleiding tot Docent Engels en is er sprake van een hele mooie match met Buyor Group. De belangrijkste reden: ik kan mijn kennis en ervaring op het gebied van marketingsales en recruitment inzetten om Buyor Group te helpen zich volop te richten op haar kerntaak, namelijk (semi-)overheden helpen bij tactische en strategische inkoopvraagstukken. 

Ik doe dit primair door Buyor Group te ondersteunen met zowel strategische als uitvoerende marketing- en recruitmenttaken. Daarnaast ondersteun ik de Senior Inkoopadviseurs Bij Buyor Group met uiteenlopende werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitwerken van gespreksverslagen, opstellen van uiteenlopende documenten, controleren van inschrijvingen en het versturen van gunnings- en afwijzingsbrieven.

Buyor Group en het vak als inkoopadviseur hebben mij daarbij enorm positief verrast. In het bijzonder het warme welkom, de mate van professionaliteit en de veelzijdigheid van het vak als inkoopadviseur. Ik zie dagelijks van dichtbij hoe het inkoopvak voor de (semi-)overheid enorm veel uitdaging en voldoening geeft.

Thomas van Essen Marketingsales & Recruitment bij Buyor Group