Testimonial Harry Kester Buyor Group | Buyor Group
Kopieer link
Sluiten
Harry Kester Harry Kester Inkoop- en Aanbestedingsadviseur - Buyor Group
"

Via Buyor Group kan ik in contact komen met potentiële opdrachtgevers en gebruik maken van het netwerk. Andersom kan Buyor Group weer gebruik maken van mijn specifieke kennis en ervaring.

"

Na een lange loopbaan als wetenschappelijk medewerker op het gebied van de biotechnologie in dienst van Wageningen Universiteit, heb ik in 2002 een switch gemaakt naar de afdeling inkoop. Een afdeling die toentertijd nog in oprichting was. Uiteindelijk ben ik tot 2019 als Senior Inkoper in dienst geweest bij het Facilitair Bedrijf van Wageningen University and Research (WUR), waar ik een groot aantal inkoopprojecten heb begeleid.

Na mijn pensionering ben ik als zelfstandig adviseur aan de slag ben gegaan: ik zet mijn kennis en ervaring nog graag in voor het inkoopvak. Ik ben ervan overtuigd dat je succes behaalt door samen te werken. Iedereen heeft zijn eigen expertise en vaardigheden. Het gaat erom de juiste zaken bij elkaar te brengen en goed te organiseren. Fijn dan ook dat ik via Buyor Group in contact kan komen met potentiële opdrachtgevers en gebruik kan maken van het netwerk. Andersom kan Buyor Group weer gebruik maken van mijn specifieke kennis en ervaring.