Mike van Sambeek | Buyor Group
Kopieer link
Sluiten
Mike van Sambeek Mike van Sambeek Manager afdeling BMO - Gemeente Berg en Dal
"

Ter zake kundig, gedreven, strategisch, positief en durft te vragen.

"

Paul en ik hebben zeker een jaar samengewerkt. Ik heb hem aangetrokken om de inkoop te professionaliseren bij de gemeente Berg en Dal. Hij heeft bij ons gerealiseerd: nieuw inkoopbeleid, nieuwe inkoopvoorwaarden, nieuwe inkoopprocessen, contractbeheer, standaardisatie. Hij zorgde voor ondersteuning en uitvoering van diverse aanbestedingstrajecten en onderhandelingen.

Buyor Group heeft kennis en ervaring met inkoopbeleid en aanbestedingstrajecten bij de gemeentelijke overheid. Paul hanteert een pragmatisme aanpak wat mij enorm aanspreekt: ter zake kundig, gedreven, dienstverlenend, en bereid om mee te denken.

Wat ik knap vond is hoe goed Paul met weerstand omging. Hij ging namelijk de discussie aan op basis van argumenten. Daardoor vormt hij een stevige gesprekspartner voor vakgenoten, maar ook voor mensen die in eerste instantie vooral beren op de weg zien. Hij is bovendien volhardend gebleven en bleef iedereen stimuleren de stap naar de professionalisering te zetten. Hetgeen mede daarom ook gelukt is.