Buyor Group en Rijkswaterstaat verlengen hun verbintenis met een jaar | Buyor Group
Kopieer link
Sluiten
access_time 2 minuten leestijd date_range Gepubliceerd op 13-10-2020

Buyor Group en Rijkswaterstaat verlengen hun verbintenis met een jaar

Door: Paul Hendriks

De succesvolle samenwerking tussen Buyor Group en Rijkswaterstaat op het gebied van inkoop hebben geleid tot de verlenging van de verbintenis met een jaar, met tevens de optie op nóg een jaar.

Buyor Group en Rijkswaterstaat verlengen hun verbintenis met een jaar

Voor een nieuw Project Groot Onderhoud, welke betrekking heeft op meerdere snelwegen in de omgeving Utrecht, zocht Rijkswaterstaat extra inkoopadvies. De initiële vraag: is er een externe, ervaren adviseur die direct fulltime aan de slag kan ter ondersteuning van de eigen contractmanager? Met Inkoopadviesbureau Buyor Group en Erik Jansen in het bijzonder, had Rijkswaterstaat direct de inkooporganisatie met voldoende projectervaring.

Inmiddels is Buyor Group volop gestart met de voorbereiding van het betreffende project Groot Onderhoud. Dat wil zeggen: het opstellen van het aanbestedingsdossier, in samenwerking met de leden van het Integraal projectmanagement team, de senior inkoper en de contractmanager. Tevens heeft Buyor Group Rijkswaterstaat geholpen met het succesvol begeleiden van een aantal secundaire inkopen, welke succesvol zijn afgerond en gegund.

Oprichter en algemeen directeur van Buyor Group, Paul Hendriks: “Mooi om op deze manier zowel op tactisch als strategisch niveau meerwaarde te kunnen leveren bij dit inkoopvraagstuk van Rijkswaterstaat.”.

Vorig artikel Overzicht Volgend artikel