Rijkswaterstaat: ondersteuning bij Project Groot Onderhoud | Buyor Group
Kopieer link
Sluiten

Rijkswaterstaat: ondersteuning bij Project Groot Onderhoud

Aanleiding

Voor een nieuw project Groot Onderhoud zocht Rijkswaterstaat voor de duur van één tot drie jaar een contractadviseur. Het project heeft betrekking op het onderhoud van meerdere snelwegen in de regio Utrecht. Gezien de omvang van dit project was men op zoek naar een externe adviseur contracten die hier direct fulltime mee aan de slag kon, dit ter ondersteuning van een ervaren contractmanager. Door Buyor Group in te schakelen had Rijkswaterstaat direct een partij met voldoende projectervaring, er kon gelijk gestart worden met het opstellen van de documenten ten behoeve van de aanbesteding.

Dienstverlening vanuit Buyor Group

Buyor Group heeft Rijkwaterstaat allereerst geholpen met het succesvol begeleiden van secundaire inkopen, deze zijn afgerond en succesvol gegund. Inmiddels is Buyor Group gestart met de voorbereiding van het betreffende project Groot Onderhoud. Dat wil zeggen: het opstellen van het aanbestedingsdossier, in samenwerking met de leden van het Integraal Projectmanagement team, de Senior Inkoper en de Contractmanager.

Verlenging van de samenwerking

De samenwerking tussen Buyor Group en het Rijkswaterstaat verloopt voor beide partijen naar tevredenheid. Onlangs is de samenwerking dan ook met één jaar verlengd, met de optie tot een verlenging tot september 2022.